Park + Beach

Met mooi weer is het druk op het Haagse strand. En op de wegen ernaartoe! De gemeente raadt bezoekers van buiten de stad die toch met de auto reizen aan, gebruik te maken van Park + Beach. Zij kunnen voor € 5 een hele dag parkeren en fietsen (of trammen) de files voorbij. Wellicht een goede tip voor uw eigen bezoek!

Om bezoekers van buiten de stad bekend te maken met Park + Beach voert de gemeente een intensieve campagne. Park + Beach moet vooraf gereserveerd worden. Daarom probeert ze bezoekers te bereiken nog vóórdat ze op weg gaan naar het strand. Dat doet de gemeente met advertenties op social media, via Google en populaire websites.

Park + Beach wordt ook op en rond het strand gepromoot. Langs de wegen naar het strand staan grote reclameborden, op de boulevard rijden karretjes met de campagneposters en soms worden er ook flyers uitgedeeld. Zo nodigt de gemeente bezoekers uit om bij hun volgende strandbezoek voor Park + Beach te kiezen.

Hoe werkt het?

Met Park + Beach kunt u parkeren in de parkeergarage CS New Babylon, Malieveld of World Forum A. Vandaar kunt u verder met de tram of een deelfiets. Voor € 5 parkeert u een hele dag. Dit bedrag is inclusief 1 tramkaart of gebruik van 1 deelfiets. Elke medereiziger betaalt € 1 extra. Op dit moment zijn er 3 parkeergarages beschikbaar voor Park + Beach. Het is de bedoeling dat er steeds meer parkeerlocaties bij komen.

Park + Beach moet vooraf worden gereserveerd op: www.park-beach.nl